Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2013

Stok Vita-C - in Demand

Salam pembaca budiman,

Oleh kerana makluman dari Shaklee HQ berkaitan tiada stok Vita-C sehingga April, 2013, jadi bagi pelanggan yang pernah sms/email berkenaan Vita-C, saya telah wujudkan satu senarai pengguna Vita-C yang inginkan produk tersebut. Tujuannya, jika sudah ada stok saya akan utamakan kepada pelanggan di dalam senarai tersebut. Saya yakin SID lain pun mesti berusaha nak sediakan stok juga. 



Jadi untuk yang berminat sila email info berikut kepada kedaivitamin@gmail.com atau sms ke 0137699171
1. Nama 
2. Jumlah botol Vita-C yang diperlukan

-Di
SID: 886785

Stok Shaklee baru sampai

Salam,

Mulai tahun 2013, saya telah mula membuat stok barang Shaklee dalam jumlah yang agak besar. Tujuannya, hanya satu supaya produk dapat saya hantar dengan cepat dan pengguna produk Shaklee tidak perlu menunggu lagi jika diuruskan melalui Shaklee sendiri. Ini berikutan prosidur pembelian Shaklee yang baru berkuatkuasa Nov, 2012. Mungkin, jika proses perubahan ini sudah boleh diatasi oleh Shaklee, saya akan gunakan khidmat mereka semula :)


..sekotak dah sampai
..view dalam kotak
..Stok yg ada, collagen bawah, baris belakang, ESP tu dah ada yg punya. Kena restock ESP sebab dah dapat pesanan dari www.kedaivitamin.com.my untuk set penyusuan. Esok kena ke Shaklee la..
..Pelanggan pertama selepas stok dibuka, alhamdulillah my bro, ambil Lecithin, Omega Guard, B-Complex dan tambah lagi satu Alfalfa (after free consultation)..hehe


Cabaran Sebenar Adalah Diri Sendiri

Selamat Tahun Baru 2013..

Malam tadi sambutan tahun baru tahun ini sangat berbeza, rakyat Malaysia dihidangkan dengan pelbagai alternatif sambutan. Di Putrajaya, Dataran Merdeka, Dataran Shah Alam, Masjid As-Syakirin, KLCC. Tepuk dada, tanya iman kita, semuanya atas pilihan masing-masing. Jalan ke syurga atau jalan ke neraka, seperti kata Prof Muhaya. 

Pagi ni, macam biasa dah tetapkan azam, kenalah tunaikan. Cabar diri sendiri untuk cabaran sihat, pagi-lagi lagi dah keluar berjogging, slow walk & etc. Slow-slow dulu, nanti habis kejang segala urat dan otot terkejut. Sambil menikmati pemandangan dari atas bukit, nampak la sekitar perumahan berdekatan Jalan Reko, Reko Central dan yang berdekatan. Sejuk jer, damai, aman dan tenang. Tiada bunyi bising, mungkin ramai lagi yang masih terlena. 

2-3 kali pusing, nampak 2 orang pemuda berbangsa Tionghua, dan satu keluarga lagi pun sama yang mungkin dah biasa pun berjogging. Dulu, duduk di Seri Kembangan, ada satu kumpulan yang akan bertai-ch…