Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2014

Kebaikan Pisang

Kebaikan Makan Pisang Yang Ramai Tak Tau ?

5 Rules to Live A Happier Life

Nak Hidup Gembira, Hidup Tenang ? Jom amalkan 5 prinsip ini. Tak salah berubah ke arah lebih baik. 
I Love Allah I Do Good I Always Forgive I Harm No One I am Positive

Promosi Feb 2014: Vivix Shaklee Rahsia 25 Tahun Lebih Muda

Jom BerVIVIX!

Untuk membuat pesanan, SMS/WA ke Pn Di 0137699171. Hanya di www.kedaivitamin.com.my

Shaklee, Always Safe, Always Work, Always Green

Stok Shaklee Panas Terhebat

Alhamdulillah, stok dah sampai. Bolehlah diagih - agihkan. 2-3 hari ni sibuk la COD barang. Yang jauh sikit sabar ya...hujung minggu ni Insya Allah sampailah tu.

Kepada pelanggan tetap kami, terima kasih atas sokongan anda.
You are so gorgeous!

Yang belum cuba produk Shaklee, jangan segan nak kongsi keperluan anda, jadi kami boleh sesuaikan produk Shaklee yang mana sesuai.

#Tahukah sebab mengapa anda perlu bertukar brand kepada Shaklee ?
* Produk Shaklee adalah selamat
* Ia telah menjalani lebih daripada 350 ujian ke atas setiap kandungan bagi memastikan produk adalah selamat dari bahan kimia berbahaya
* Keaslian dan ketulenan produk dipastikan
* Dihasilkan daripada bahan semulajadi
* Disokong bukti klinikal dan kajian saintifik dalam lebih daripada 100 kertas penyelidikan dalam Journal ternama seperti American Journal of Clinical Nutrition, American Journal of Cardiology, Journal of Applied Physiology and Journal of the American College of Nutrition
* Digunakan oleh atlik sukan Oli…

Testimoni Eczema vs Omega Guard (sumber Omega 3)

Jom tengok testimoni penggunaan Omega Guard yang merupakan sumber Omega 3 untuk mengurangkan inflamasi Eczema.
Testimoni dari secret group kami.
Untuk mendapatkan produk dan info lanjut, sms ke perunding produk Shaklee, Pn Di 0137699171 @ kedaivitamin@gmail.com

1 Tablet Ostematrik = 1 Gelas Susu = 500g Badam ?

OsteMatrix membekalkan sumber kalsium harian yang dapat membantu dalam penjagaan tulang dan gigi.
Ia juga mengandungi khasiat magnesium, zink, manganese, tembaga dan Vitamin D bagi membantu penyerapan tubuh.
Penjagaan tulang sangat penting kerana ia menyokong berat organ utama seperti jantung, paru-paru, hati dan ginjal. Malah ia memudahkan otot dan tubuh bergerak bebas.

Siapa yang perlukannya ?
# Mereka yang sakit belakang dan tulang
# Pekerja yang sering kaki kebas dan sakit lutut
# Remaja yang kurang minum susu
# Wanita senggugut / PMS
# Mereka yang kerap gastrik
# Sukar tidur malam
# Perokok
# Ibu yang hamil
# Ibu yang menyusukan bayi
# Wanita elak Osteoprosis
# Mereka yang suka minum air bikarbonat / soda
# Wanita yang kerap melahirkan anak
# Warga emas

Tahukah anda bahawa: 
* Air bikarbonat / soda menghakis kalsium dari tulang dan menyebabkan tulang rapuh lebih cepat
* 50% wanita berumur 50 tahun ke atas berisiko mendapat osteoprosis
* 78% wanita 20 tahun ke atas kekurangan 100…