Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2015

Trio Food Steamer

Cuti hari wesak baru ni..sampai dari kampung pagi tu terus hantar anak g sekolah. Sekolahnya tak cuti hari wesak...anak i memang mood cuti tapi Alhamdulillah neneknya pujuk g sekolah, walaupun nangis tapi kuat jugak semangat.

Dah settle hantar sek, balik umah layan GoShop. Memang tak tengok tv kecuali Ustaz Kazim Kalau dah Jodoh, Tanyalah Ustaz and some Islamic program kat tv Al Hijrah. Sekarang dh berjangkit tengok GoShop. Tapi tak pernah beli lagi... Terbaiklah...baru nak start Trio Food Steamer (TFS). Jimmy, Suraya dengan Chef Asma (http://chefasma.blogspot.com). Rupa-rupanya Chef Asma ada kulinary studio dan selalu buat baking class & etc. Dan guna TFS dalam kelas.


Tengok Jimmy merasa kuih..Ya Allah sedapnya. Dan senangnya nak wat apam pokodot semua tu...dan yang best Chef ckp boleh meniaga sbb masak cepat..sekali masak boleh masuk banyak talam (ikut saiz la yer) sbb TFS ni saiznya 2x10L. Masuk ayam 3 ekor sekali pun boleh...fuhhh tergoda i...
Ada jugak beli utk mother's…